Tuesday, 8 January 2013

10 PERKARA PALING ANEH MENGENAI PENYUSUAN IBU


Cinta Seorang ibu tidak mengenal batas. Ini adalah Cora, Bayi harimau berusia dua bulan, dengan ibu angkat beliau, anjing yang berusia empat tahun. Cora, dilahirkan di sarkas.

Ungkapan "just monkeying around" dimana pasangan di Nanyang, China, Huang Aiqing, 34, melatih monyet untuk meneruskan hidup,dan isterinya, 27 tahun, Jiao Xinzhen, kerap menyusukan mereka.Di barat laut negeri Maranhao Awa-Guajá, salah satu daripada puak-puak nomad di Amerika. Hubungan mereka dengan alam semula jadi adalah begitu kuat ini kerana wanita pribumi menyusukan bayi haiwan.
Terri Graham, seorang ibu, tidak dapat menyusukan anak-anaknya. Walau bagaimanapun, dia kini memenuhi keinginan keibuan beliau dalam cara yang bukan ortodoks - dengan menyusukan anak perempuannya berusia 9 tahun yang merupakan seekor anjing, bernama Spider. Dalam temu bual, Graham, 44, berkata bahawa dia tahu sesetengah orang mungkin menganggap beliau "aneh," tetapi menegaskan bahawa penyusuan beliau menyuburkan anjing dan membuat dia berasa seperti ibu yang semputna.
Di kemboja, thailand Anak kecil ini telah menyusu susu terus dari lembu semenjak ibunya pergi keluar untuk mencari kerja apabila ribut memusnahkan rumah keluarga mereka.


 Ibu anak harimau ini tidak boleh menghasilkan susu yang cukup, jadi zookeepers di Hefei, China, menyenaraikan anjing sebagai penyusuan ibu anak harimau tersebut. Dia mula menyusu apabila cubs (anak hariamau) berusia satu hari
 Panda merah yang jarang dijumpai telah ditinggalkan oleh ibu mereka ketika lahir di sebuah zoo di utara China. Walau bagaimanapun, anjing diberi tugas khas untuk penyusuan anak panda merah tersebut. Hla Htay, 40, seorang jururawat yang bekerja di Yangon Zoological Gardens di Myanmar, telah menyusukan anak harimau yang kehilangan ibu Tambahan pula, ketika ditemubual oleh akhbar tempatan beliau memberitahu pemberita bahawa dia berasa kasihan kepada haiwan tersebut dan bersedia untuk menawarkan susu dadanya sehingga gigi anak harimau tersebut tumbuh.

 Kambing Boer sebagai pengganti ibu kepada anak kuda ini.

0 comments:

Post a Comment

Setiap Manusia mempuyai Kesilapan, Aku memperbaiki Kesilapan itu Dari Komen Anda walau sepedas manapun..........!